Huden er kroppens største organ – og samtidig det mest udsatte. Hvis huden ikke har det godt er det som oftest et symptom på en ubalance. Og hvis huden slår ud med eksem er den ikke behagelig at befinde sig i.

Hvilken slags creme skal jeg bruge mod problematisk og tør hud?

Hvis du har tendens til udtørret hud er det ikke ligemeget hvilken creme du vælger at bruge. Det er vigtigt at du vælger en creme med et højt indhold af naturligt plejende ingredienser.

Samtidig bør du altid gå efter en creme uden kunstige tilsætnings stoffer. Den tørre og sensible hud er særdeles modtagelig over for allergener og hormon forstyrrende kemi.

Derfor bør du undgå cremer tilsat eksempelvis parabener eller parfume. Og du bør i videst muligt omfang vælge en vegansk creme.

Hvad skal der være i en plejende creme?

Det der er kendetegnende for de cremer som er særligt nærende og plejende er at de indeholder naturlige vitaminer og mineraler. Især vitamin B12 er kendt for sine plejende og regenerative egenskaber.

Det betyder at du ved anvendelse af creme indeholdende naturligt vitamin B12 ikke blot kan dulme symptomerne og lindre den kløende og svidende fornemmelse i forbindelse med et eksem udbrud. Du kan faktisk også hjælpe din hud til at hele sig selv, og samtidig blive stærkere.

Hvor kan jeg købe vegansk hudpleje creme med a vitamin og vitamin B12?

Hvis du leder efter en god regenererende creme med et højt naturligt indhold af vitamin B12 kan du med fordel kigge i Pharma Cobalamins webshop. Pharma Cobalamin har specialiseret sig inden for fremstilling af vitamin B12 creme som egner sig fortrinligt til behandling og lindring af symptomer ved atopisk eksem, astma eksem, børneeksem og øvrige hudlidelser.

Du kan læse mere, og bestille den populære vitamin B12 creme online, via den online shop på hjemmesiden vitaminb12.dk