De fleste forestiller sig noget en industri renovation som noget, hvor man tager noget konkret i industrien i samfundet og ændrer det.

Endnu mere konkret kunne det være, at man laver industri renovation i Viborg, hvor man har en virksomhed, der måske er ved at sakke bagud i færdigheder, maskiner med videre, eller de endelig er klar til at tage skridtet videre.

Så opdaterer man stedet til den nyeste form for industri, så de er fremtidssikrede i et godt stykke tid til det, som kunderne vil forvente af dem – indtil det er tid til endnu renovation.

Sådan har man taget det i små skridt ad gangen ofte, men man kan jo også tage det i kvantespring, hvor man ligefrem taler om en industri-revolution.

Det har man set før, og det kan man godt komme til at se igen, hvis incitamentet er der.

Hvad skal der til for at lave en industri renovation i stor skala?

Den første velkendte industri renovation i form af en industri-revolution var jo nok, da industrialiseringen forekom i slutningen af 1700-tallet nogle steder og midten af 1800-tallet mange steder.

Her havde man opfundet teknikken til at lave nye opfindelser, og man havde ikke mindst investorer, der kunne lægge pengene hos de kloge hoveder.

Den slags kan man blandt andet gøre nu om dage i Danmark, hvor man kan satse endnu mere på know how, der kan blive fremtidens valuta.

Vi satser allerede stort på det, men måske er tiden moden til, at vi virkelig søsætter en indsats her, så vi kan komme forrest i gelædet, når man skal se på know how.

Så vil udlandene kigge efter os, når de skal begynde på det samme og fremtidssikre sig, og vi vil allerede være på forkant og være et forgangsland på det område.

Lad os være de næste på farten!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *