Når livet gør ondt, eller vi ikke synes at kunne komme igennem en krise på egen hånd, er det oplagt at opsøge en dygtig psykolog. En psykolog kan hjælpe med selvudvikling og sorg håndtering. Men en psykolog kan også være behjælpelig hvis der er problemer i familien som afføde uhensigtsmæssige dynamikker.

Hvor kan jeg gå til psykolog med mit barn i Odense?

Hvis du er bosat i eller omkring Odense, og du leder efter en dygtig psykolog som tilbyder psykolog hjælp til børn, unge og familier, kan du med fordel vælge Jens Henrik Thormann.

Jens Henrik Thormann er autoriseret psykolog og har igennem mange år arbejdet med terapi og rådgivning i såvel privat regi som i forbindelse med forskellige hospitaler, institutioner og bosteder. Psykolog Jens Henrik Thormann har således stor erfaring og ekspertise inden for de problemstillinger som især vedrører børn og unge samt deres familier.

Derfor er Jens Henrik Thormann et oplagt valg hvis hele familien lider under diskrepanser affødt af den mentale eller kognitive udvikling hos et af familiens yngre medlemmer. Hos Jens Henrik Thormann vil hele familien være velkommen. Jens Henrik Thormann forestår såvel familie forløb som indviduel terapeutisk behandling hvis der er behov herfor.

Når du vælger Jens Henrik Thormann som din psykolog i Odense vil du og resten af din familie være i de bedste hænder. Jens Henrik Thormann har gennem årene behandlet både børn og voksne med angst, PTSD, stress og depression, og har således indgående kendskab til hvorledes disse lidelser manifesterer sig i henholdsvis mindre børn, større børn, teenagere, unge voksne og voksne mennesker.

Du kan, med andre ord, trygt forlade dig på psykolog Jens Henrik Thormanns ekspertise og erfaring når du booker til til en indlede psykolog konsultation. Læs mere om Jens Henrik Thormann, og find psykologer i Odense, på hjemmesiden psykologpraksis-odense.dk.