Noget af det de fleste nye husejere drømmer om, er at sidde på terrassen på de smukke skønne sommerdage og derfor er det også noget at det første de kaster sig over, hvis det nye hus ikke allerede har en terrasse. Det kan imidlertidig godt betale sig at vente et års tid og lære haven at kende og finde det sted i haven, der derefter passer bedst. Er du ikke selv den praktiske anlagte, kan du med fordel få en tømrer til at bygge den. Det kunne f.eks. være en tømrer i Helsingør. Han vil også kunne rådgive dig i forhold til, hvor den skal ligge og hvor stor du skal bygge den. Den skal passe til huset og ikke omvendt. 

Find den rette tømrer

Når du skal finde den rette tømrer, er det en god ide at bruge lidt tid på dit forarbejde. Dermed øger du muligheden for at finde den bedste løsning, samtidig med at du mindsker muligheden for frustrationer og at komme til at betale for meget. 

Brug tiden på at få mindst 3 skriftlige tilbud og sammenlign dem efterfølgende. Husk at tage hensyn til materialevalg. Her er det i øvrigt en god ide at tage en snak med din tømrer og finde den rette træsort, der passer bedst. En træterrasse skal vedligeholdes, men der er forskel på hvormeget alt efter træsort og ved du allerede nu, at det ikke er din stærke side bør du få et tilbud, der indeholder en træsort der ikke kræver den store vedligeholdelse.

Et andet godt sted at hente oplysninger er hos Trustpilot. Du skal ikke kigge på de enkelte anmeldelser, men se om der er generelle ting der går igen. Er der flere tidligere kunder der nævner det samme, er der stor sandsynlighed for at det samme sker hos dig.