Hvis du er af den generation, som er vokset op med Xzibit og hans program på MTV, som gik under navnet Pimp My Ride, så er du ikke i tvivl om hvad vi mener, når vi siger i bedste MTV stil. Hvis du ønsker at pimpe din bil, så kan du gøre det på flere måder, herunder giver vi dig nogle idéer til, hvordan du selv kan gå i gang.

Få din bil lakeret

Selvom det er blevet populært at bruge folie på biler i dag, så er der stadig mange fede muligheder, hvis du ønsker at gøre brug af lakering på din bil. Du kan få fede motiver, vilde farver, og få den til at skinne på en helt unik måde, derfor bør du få din bil lakeret, hvis du ønsker at få den til at skille sig ud.

Få nye fælge

En fed bil uden fede fælge er ikke rigtig en fed bil. Smid dine gamle stålfælge ud, og find dig et par lækre fælge, som matcher til din bil. Husk at tænk over kørekomforten også, så du ikke køber de mest lavprofil dæk der findes på markedet, men tager et par fælge, som har en størrelse der giver plads til dæk også. Hvis du rigtig vil give den gas med fælge, så kan du også give dem en lakering.

Tilføj en spoiler

Vi indrømmer, at det ikke er alle biler der ser godt ud med en spoiler, men hvis du føler din bil kan bære det, så køb en spoiler til din bil, få den monteret og nyd andres blikke, når du triller ned gennem gaden. Sørg for at finde en spoiler som passer til din bil i størrelse, men også i farve. En spoiler kan du evt. også give en lakering, hvis den skal matche resten af bilens farver, og ikke skille sig for meget ud.