editorial

Er du på udkig efter en ny bil – og skal det være en af de elektrisk drevne af slagsen? Så kan du med fordel vælge den kendte Renault Zoe.

Hvorfor skal jeg vælge en Renault Zoe?

Det franske bilmærke Renault er kendt for at sende gode og stabile køretøjer på markedet, og har gjort dette igennem mange årtier. Når du køber en Renault kan du således være helt sikker på at du får fin kvalitet for dine penge, i form af en bil som du og din familie kan have glæde af i mange år.

Det samme gør sig gældende for den nye linje af elbiler fra Renault. Renault Zoe er et godt eksempel på en elbil som holder sig i den rimelige ende af pris skalaen, og som samtidig kan byde på virkelig god komfort, et højt sikkerheds niveau og særdeles gode køre egenskaber.

Brugt Renault Zoe

Køb en brugt Renault Zoe og spar mange penge

Selv om Renault biler måske ikke hører til de dyreste i deres klasse, kommer du dog ikke uden om at skulle grave dybt i lommen når du står for at skulle købe en Renault Zoe. Den høje pris skyldes de afgifter, som pålægges nye biler af den danske stat, og som sender priserne på himmelflugt.

Vælger du i stedet at købe en brugt bil kan du slippe for at skulle betale den høje pris. En ny bil mister nemlig største delen af sin nyværdi i løbet af de første tre til fem år.

Køber du bilen brugt, undgår du det store værditab, idet kurven flader ud efter denne periode. Det betyder at du faktisk kan få ret meget mere bil for dine penge hvis du vælger en brugt model frem for en fabriksny en af slagsen.

Hos Bilgruppen i Roskilde kan du finde et stort udvalg af brugt Renault Zoe til salg – se dem alle på Bilgruppen.dk