advertorial

Skal familien have ny bil? Så læs med i det følgende.

Hvilken bil skal jeg vælge?

Hvis du er i markedet efter en forholdsvis billig bil, som stadig lever op til alle dine høje kvalitetsmæssige standarder, kan du med fordel kigge i retning af den japanske bil producent Mazda. Mazda biler er blandt de mest populære i Danmark, og udmærker sig ved formidable køre egenskaber og en høj grad af sikkerhed.

Samtidig hører Mazda biler ikke til blandt de dyreste på markedet. Og du kan med sikkerhed finde en Mazda model som matcher dine ønsker og præferencer samt familiens transport behov.

Brugt Mazda Aalborg

Køb en brugt Mazda og spar penge

Selv om Mazda biler ikke er de dyreste på bilmarkedet er der stadig penge at spare ved at vælge en brugt model i stedet for en fabriksny én af slagsen. Mazda biler er nemlig, i lighed med alle andre nye biler i Danmark, belagt med tårnhøje skatter og afgifter hvilket udgør størstedelen af bilens nypris.

En ny bil vil tabe det meste af sin nyværdi i løbet af de første 4 – 5 år af sin levetid. Det betyder i praksis at du risikerer at sætte dig i dyb gæld for en bil som pludselig ikke kan sælges uden tab. Og dette er ikke godt hvis du ønsker dig en fleksibel løsning.

Vælger du i stedet at købe bilen brugt kan du få den for en brøkdel af dens nypris. Du får på den måde meget mere bil for dine penge. Og en brugt Mazda kan sagtens have masser af år tilbage på de danske veje.

Hvor kan jeg købe brugt Mazda i Aalborg?

Er du bosat i den nordøstlige del af Jylland, nærmere betegnet Aalborg og omegn, kan du finde din nærmeste Mazda forhandler hos Ulsted Autohandel A/S – læs mere på ulsted-autohandel.dk.