Som bådejer har du brug for en bådplads, hvor din båd kan ligge i sikker havn når du ikke lige er på togt. Det er rart og belejligt at have båden liggende i en havn, hvor du som lejer har adgang til de mest almindelige og nødvendige faciliteter så som toilet og bad, samt vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Så har du nemlig mulighed for at bruge din båd som fritids bolig når det passer dig.

MJ Værft Augustenborg – dit bådeværft på Als

Er du og din familie bosat i eller omkring Sønderborg, Augustenborg eller andet steds på Als eller i det sydøstlige Jylland, kan I med fordel vælge MJ Værft Augustenborg som bådeværft. Her får I nemlig ikke alene mulighed for at have båden liggende for red i nogle af Danmarks mest naturskønne og idylliske omgivelser. I får også adgang til de oven for nævnte faciliteter – og separat udtag til såvel strøm som rindende vand.

På den måde kan I tilbringe mangen skøn aften i det lune sommerhalvår på båden, med grill, hygge og lyden af bølgeskvulp. Mangler du noget til din båd – for eksempel reb og tovværk eller diverse materialer til vedligeholdelse af båden – kan du med sikkerhed finde det, du mangler, i den til MJ Værft Augustenborg hørende butik, som er placeret centralt på havnen.

Skal båden landsættes for vinteren, og klargøres til forårets og sommerens togter og eventyr, kan du benytte dig af MJ Værft Augustenborgs opbevarings faciliteter. Her kan du vælge mellem fuldt isoleret og opvarmet lager hal, eller et overvåget og aflåst udendørs areal. De dygtige medarbejdere fra bådværkstedet hos MJ Værft Augustenborg hjælper gerne med det praktiske arbejde på båden i løbet af vinteren, hvis du ikke selv har tiden eller muligheden derfor.

Du kan læse mere om MJ Værft Augustenborg på mj-vaerft.dk