Står en ny bil øverst på ønskelisten i år – eller skal du af med den gamle, inden den bliver alt for slidt? Så kan du bruge den online bilportal Biltorvet.dk til køb og salg. På Biltorvet.dk finder du annoncer fra alle de mest kendte og velrenommerede brugtvogns forhandlere i Danmark.

Når du køber eller sælger din bil igennem en autoriseret forhandler, er du sikker på en professionel behandling og en fair pris, som står mål med bilens kvalitet. Som sælger vil du kunne nyde godt af et hurtigt salg, hvis din forhandler er tilknyttet Biltorvet.dk – og som køber vil du kunne glæde dig over et stort udvalg af gode, brugte biler online, når du benytter Biltorvet.dk som din søgemaskine.

Sælg din bil trygt og sikkert gennem en forhandler

Er din gamle – eller måske knap så gamle – bil i fin stand, og trænger du bare til at have foden på en lidt nyere speeder? Så kan du med fordel vælge at lade en dygtig forhandler om at sælge bilen. Når du vælger at overlade opgaven med salg af bil til en dygtig brugtvogns forhandler, som er tilknyttet Biltorvet.dk, er du sikker på, at annoncen får mange visninger.

Du er også nærmest med sikkerhed garanteret et hurtigt salg – der er rigtig mange købere til brugte biler af nyere dato derude, og de fleste vil være interesserede i at betale den pris, du og forhandleren i fællesskab er blevet enige om.

Køb brugt bil via Biltorvet.dk

ligeledes kan du som bilkøber drage stor nytte af de mange annoncer på Biltorvet.dk. Du kan være sikker på, at annoncerne er korrekte og opdateres hver eneste dag. Du kan oven i købet søge på biler i dit lokal område, som svarer til de kriterier, du har sat. Se de mange brugte biler online på biltorvet.dk