At vinde kan være noget helt særligt. Det er alt lige fra de små sejre i hverdagen til de helt store begivenheder man længe har drømt om. Uanset hvad man vinder, så er det altid tilladt at markere sin sejr. Vi ser i dag sætte sig måde små og store mål i livet, når de kaster sig igang med et nyt projekt. Det kan være alt fra en sportsgren der er individuel eller som hold, men det kan også være nogle begivenheder eller arrangementer, hvor man har trænet sig længe op til at kunne gennemføre. Her vil du som arrangør kunne gøre dig bemærket ved at få lavet en medalje, der repræsenterer begivenheden og den sejr man har fået ved at gennemføre eventet. 

Medaljer til sportsgrene som fodbold, håndbold, tennis og svømning

Det er meget normalt i sportsbranchen, at når man vinder en fodbold-, tennis- eller håndboldturnering, at man får tildelt en medalje. Alt efter hvilken placering man opnår får man tildelt en medalje i guld, sølv eller bronze. 

Det er noget andet, når det kommer til marathon, løb generelt eller forhindringsbaner. Det er blevet særligt populært med årene, hvor hele familien eller venner har mulighed for at deltage. Her er der mange der træner sig op til dette, hvor det både kan være tilbagevendende deltagere eller nogle der kaster sig ud i det for første gang. Her anerkender man deltagerne ved at uddele en medalje, når du gennemfører arrangementet.  Det er hermed også en god reklamesøjle for hele arrangementet, da det kan være en stor personlig sejr for den enkelte deltager. Det bliver dermed delt på de sociale medier, og det bliver derfor en medalje og et event man husker.

Hvis du derfor skal bruge medaljer til en turnering eller event, kan du med fordel designe din helt egen medalje hos pokalbutikken.