advertorial

Hvordan kan du få piftet dit gamle badeværelse op? Der findes en række løsninger, som du kan få inspiration til i dette indlæg. Måske du gerne vil shine dit badeværelse op med nyt inventar, ny maling på væggen eller noget tredje? Renovering af badeværelset behøver ikke at være et større projekt, end hvad du kan gøre det til. Læs med her, og hør om vores idéer til, hvordan du kan renovere dit badeværelse. 

 

image

 

1. Få malet væggene

Hvis du gerne vil ændre på udseendet i dit badeværelse, så kan en god omgang maling gøre store underværker. Med en ny farve på væggen kan dit badeværelse få et helt nyt udtryk, og det kan gøre en masse ved rummet. Herudover kan du vælge farver, der kan afspejle den sindstemning, som du ønsker at frembringe ude på badeværelset. Lysere farver i pastel vil kunne give badeværelset mere lethed, og mørkere farver vil gøre rummet mere hyggeligt. 

 

2. Nye vægfliser

Hvis du kan lide tanken om at ændre badeværelsets farve, hvorfor så ikke få nogle nye fliser, der passer til det? Vægfliser er nemme at fjerne, hvis du ikke kan lide dem eller ønsker at ændre dem senere hen. Du kan male ovenpå dine fliser med den samme farve som malingen på væggen, så du får et badeværelse, der har et gennemgående farveskala. Du kan også fjerne fliserne og skabe noget mosaik ud af de gamle fliser. Der er mange muligheder, så det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

3. Nyt badekar

Hvis du længe har truet til at få et nyt badekar, så bør du overveje at få den re-emaljeret i stedet for at købe en ny. Med emaljering af dit badekar kan du få lagt en ny emalje, der vil blive spraymalet på, og erstatte den gamle og slidte emalje. Med renovering badekar kan du få flotte resultater, og det er en noget billigere løsning, fremfor at investere i et helt nyt badekar.