advertorial

Det er aldrig nemt eller særlig sjovt, når en person afgår ved døden, som man har nært. Her kan det være svært at opdele tingene imellem sig, mens man måske stadig er i sorg. Hvis ikke der er lavet et testamente eller klar fordeling af hvordan arven skal fordeles, kan det være en fordel at hyre en advokat ind. Dermed er du sikker på at alt det praktiske bliver gjort efter de gældende regler.

Hvis du f.eks. vælger at dødsboet skal behandles som en bobestyrerbo, så vil der bliver udpeget en advokat, som sørger for alle de praktiske ting.  Det vil sige, at advokaten sørger for at alt bliver indsendt til SKAT og skifteret. 

Den advokat der bliver bobestyrer vil skulle stille nogle væsentlige spørgsmål til alle arvingerne. Det er for at bobestyreren kan trække de beslutninger der skal gøres. 

I kan også privat vælge at hyre en advokat til at udføre en dødsbobehandling, hvis I selv vil bestemme, hvilken advokat det skal være.

bobehandling

Hvilken advokat kan hjælpe med dødsbobehandling?

Hvis du er i markedet for at finde en advokat til dødsbobehandling, er der i dag flere at vælge mellem. Her er det naturligvis en fordel at undersøge markedet, for at se hvilke advokater der er specialiseret og har erfaring med dødsbobehandling. Det kan være en fordel at søge lokalt efter en advokat til opgaven.

Når du selv vælger en advokat, kan du forvente at advokaten skal bruge tid på at danne sig et overblik over formuen.

Her er byens foretrukne advokat til dødsbobehandling

Er du i tvivl om, hvilken advokat du skal vælge til dødsbobehandling, så kan vi måske hjælpe dig lidt på vej. Hvis du er fra Vordingborg eller omegn, så kan du med fordel tage kontakt til http://www.kromann-nielsen.com/fagomrader/dodsbobehandling. Her får du en erfaren og kompetent advokat til at hjælpe dig.