Er dit badeværelse mange årtier gammelt – og trænger køkkenet til en udskiftning? Så bør du undersøge dine muligheder for at optage et lån til en dybtgående renovering.

Hvorfor låne penge til renovering?

Ikke alle mennesker har mulighed for at finansiere istandsættelse af huset eller af lejligheden ved at optage et lån i boligen, eller omlægge et eksisterende et af slagsen. Samtidig er det ikke alle banker som ønsker at godkende et lån til renovering selv om det betyder en øgning af boligens værdi.

Står du i en sådan situation kan du vælge at optage et online lån for der igennem at finansiere istandsættelsen. Du vil nemlig med stor sandsynlighed ikke kunne gennemføre den på egen hånd med mindre det udelukkende drejer sig om eksempelvis malerarbejde og afslibning af gulve.

Skal du eksempelvis have moderniseret badeværelset eller bygget køkkenet om – måske endda installeret vaskemaskine eller opvaskemaskine – skal der under alle omstændigheder autoriserede fagfolk på banen. Det er nemlig ikke tilladt for dig selv at rode med de faste installationer – de elektriske såvel som de VVS relaterede – på egen hånd. Og med udgiften til håndværkere i den kaliber kan en renovering godt gå hen og blive en omkostningstung affære.

Hvem kan låne mig penge til istandsættelse af min bolig?

Du kan som nævnt optage lån online hvis du ønsker at finansiere istandsættelsen med et lån, og ikke har mulighed for at gøre dette via din bank.

Hos Ikano Bank kan du låne penge online gennem en nem og enkel ansøgnings procedure. Forud for ansøgningen kan du selv fastsætte lånebeløbet og løbetiden – og dermed afdragenes størrelse – på dit lån. Dette sker ved hjælp af en smart låneberegner som kan hjælpe dig med at skabe klarhed over dit lån så du undgår grimme overraskelser.

Du kan læse mere, og ansøge om lån online, på ikanobank.dk

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *