advertorial

Mangler du hænder til en større opgave eller et projekt i din virksomhed? Så kan du med fordel finde dygtige vikarer gennem et vikarbureau.

Hvorfor skal jeg finde medarbejdere hos et vikarbureau?

Måske tænker du at det er både dyrt og overflødigt at benytte et vikarbureau. Det er trods alt dig der kender din virksomhed og dennes behov for arbejdskraft bedst. Og dermed må det også være dig som er den mest velegnede i forhold til ansættelse af vikarer.

Men her skal du tænke på at et vikarbureau faktisk kan spare dig for en hel masse besvær. Med hjælp fra et vikarbureau vil du kunne slippe helt for selv at skulle løfte en finger i forbindelse med ansættelses forløbet.

Det betyder at du blandt andet ikke selv skal bøvle med udarbejdelse af et stillings opslag. Du behøver ikke selv at skulle læse alle de indkomne ansøgninger igennem og udvælge de bedst egnede kandidater til samtale. Og du skal ikke bruge tid på afholdelse af disse samtaler for at finde den rette medarbejder.

vikarbureau

Når du benytter et vikarbureau vil alle kandidater nemlig være screenet på forhånd. Et vikarbureau vil have adgang til et stort udvalg af dygtige og top motiverede vikarer gennem en database som kaldes for en emnebank. Via denne emnebank kan vikarbureauet tilgå oplysninger om vikarer til rådighed inden for din virksomheds arbejdsområder, og hurtigt fremsøge de bedst egnede håndværkere, arbejdsmænd, specialarbejdere eller andre fagfolk.

Du får top kvalificeret arbejdskraft i form af dygtige vikarer som er indstillet på at påtage sig opgaver på kortere eller længere varende basis. Og du skal ikke bekymre dig om ansættelse med alt hvad dette indebærer af ATP, feriepenge, pension og lignende – det klarer vikarbureauet for dig, formedelst en fast betaling.

Du kan læse mere, og finde din vikar online hos DK Vikarservice ApS på dkvikarservice.dk