Er dit gulv efterhånden så slidt at det kræver en gulvafslibning? Så bør du kontakte en dygtig gulvmand.

Hvorfor skal jeg betale for en professionel gulvmand?

Måske tænker du at det er penge ud af vinduet at hyre en faglært gulvmand i forbindelse med afslibning af gulve. Det er vel alt andet lige billigere selv at forestå opgaven med gulvafslibning og efterbehandling. Men her skal du tænke på at en gulvafslibning ikke er det letteste stykke arbejde i verden – og at det langt fra er nogen gratis omgang selv at skulle udføre dette stykke arbejde. Og det samme gælder for den afsluttende efterbehandling af gulvet.

Når du vælger selv at udføre en gulvafslibning skal du også selv forestå leje og afhentning af den maskine som skal anvendes til formålet. Et maskine til afslibning af gulve kan lejes i et byggemarked – men du skal selv bringe det tunge apparatur hjem og slæbe det op af eventuelle trapper. Du skal regne med at leje maskinen i mange dage afhængig af størrelsen på dit gulv areal. Og så skal du påregne en del udgifter i forbindelse med indkøb af udstyr og materialer, for eksempel sandpapir, klude, pensler, ruller og selvfølgelig lak, lud, sæbe, olie eller maling til efterbehandling af dit gulv.

Når du lægger disse udgifter sammen med det forventede antal timer du skal bruge på dette projekt vil du hurtigt kunne se at det på alle måder bedst kan betale sig at få fat på en dygtig og rutineret gulvmand. For det første vil en erfaren gulvmand med hænder og hoved skruet rigtigt på kunne udføre arbejdet meget hurtigere og langt mere effektivt end du selv vil kunne. Og for det andet har en gulvmand med speciale inden for behandling af trægulve de stærkeste forudsætninger for at kunne skabe et smukt og holdbart resultat.

Du kan finde din gulvmand hos dit lokale gulvfirma DBF Gulvservice via hjemmesiden gulvafslibning-priser.dk