Hvis man ikke selv er vant til at købe eller gå med smykker kan det godt være op ad bakke at skulle finde det helt rigtige smykke til den helt særlige kvinde. Der er visse tommelfinger regler som er gode at følge. Du bør for eksempel ikke købe øreringe eller ørestikker hvis du ikke er 100% sikker på at modtageren har huller i ørene. Og du bør holde dig fra fingerringe hvis du ikke kender modtagerens ringstørrelse.

Du bør samtidig altid gå efter smykker som er enkle og udstråler klasse og raffinement. En kvinde med sans for stil og kvalitet vil hurtigt kunne genkende begge dele i smykker som ikke er alt for overgjorte, og som matcher den skandinaviske design linje. Denne foreskriver nemlig enkelthed og høje standarder hvad angår såvel kvaliteten af det anvendte materiale som håndværk og design. Og er du i markedet efter smykker som kan leve op til disse standarder kan du med stor fordel vælge Pernille Corydon smykker.

Smykker fra Pernille Corydon – smukke, enkle og raffinerede

Pernille Corydon er blandt de fremmeste danske smykke designere i vor tid. Med inspiration i klassisk dansk design formgiver og fremstiller Pernille Corydon helt enkle og særdeles raffinerede halskæder, armbånd, fingerringe, øreringe og ørestikker samt hårsmykker som er gangbare i en hver sammenhæng.

Pernille Corydon smykker er kendetegnet ved deres tidløse elegance, som gør at de klæder de fleste uanset outfit og anledning. Når du vælger at begave den glade modtager med et Pernille Corydon smykke kan du være sikker på at det ikke bare får lov at samle støv i skuffen. Og samtidig er du sikker på at samtlige materialer – såvel sølv som stene og krystaller – holder en høj kvalitet.

Hvor finder jeg Pernille Corydon smykker online?

Hos Fangels kan du altid finde samtlige Pernille Corydon kollektioner – se dem på https://www.fangels.dk/maerker/pernille-corydon.html 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *