Står du for at skulle købe ny parfume? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Find en parfume som matcher årstiden

Måske har du aldrig tænkt over det – men der findes faktisk parfumer som passer bedre til de enkelte årstider end andre.

Når vi om vinteren trækker inden døre og hygger med lune tæpper og varm kakao eller te er tiden til de hyggelige og lidt sødmefyldte parfumer, som er med til at sprede stemning. Du kan i denne sammenhæng med fordel vælge en parfume med noter af kanel, nelliker, vanilje eller måske endda kardemomme eller lignende krydderier. Det er hyggeligt og trygt med en parfume som matcher den indendørs varme – og du kan sagtens slippe af sted med det.

Om sommeren er det mere passende at vælge en let parfume, eventuel med noter af citrus og blomster. Når det er varmt i vejret kan de tunge og krydrede parfumer hurtigt blive lidt vamle i det – og så er det mere rart med en frisk og volatil parfume, som blot giver et diskret hint om duft.

De ganske lette og luftige parfumer fra Clean er et prima eksempel på en lækker hverdags parfume. Og netop dette brand præsenterer hvert år en ny sommer variant som på én og samme tid er frisk og forførende.

Test din parfume førend du køber

Uanset hvilken type parfume du er på udkig efter bør du altid teste duften på din hud i et par timer før du beslutter dig for at investere. Parfumen skal nemlig have lov til at modnes på huden og i samarbejde med din krops egen kemi skabe den endelige duft. Du kan prøve dine favorit parfumer i parfumeriet i dit lokale stormagasin for at finde en der matcher dig. Og så kan du købe den online hos sephora.dk.