Måske er “huller” ikke det korrekte ord at bruge her, for vi taler jo ikke om, at der skal være huller af nogle arter i selve dine terrassebrædder, men mere om du ønsker at have mellemrum mellem brædderne, når de skal lægges.

Der er forskellige årsager til, hvorfor man kan ønske at gøre dette, og det er noget, som vi vil komme ind på i denne artikel.

Alle årsager er måske ikke lige så relevante for dig, og måske har du allerede taget den beslutning, nu hvor brædderne er lagt, hvorfor det er for bøvlet at lægge dem om.

Det samme vil gælde, hvis du er halvvejs med at færdiggøre din terrasse, så vil det være for besværligt at skulle hen at ændre dette midtvejs eller lignende.

Så disse forslag er nok til næste gang, du skal lægge en terrasse, eller hvis du er i overvejelsesfasen med at lægge sådan en terrasse.

Mellemrum ved terrassebrædder kan være flotte og praktiske

De fleste overvejer nok som det første, at det kan være flot med disse mellemrum – eller netop ved at lade være.

Man sparer måske også et par brædder på den måde, men omvendt kan man risikere, at man kan tabe ting ned i disse mellemrum, og kan man ikke komme under terrassen, er dette lidt uheldigt.

Så kan det også give lidt luft mellem brædderne, så træet kan ånde bedre, men det medfører så også, at der lettere kan gå råd og insekter i brædderne, og disse mellemrum skal også gøres rene nede ved træet.

Er mellemrummene så meget små, så kan det være virkelig svært at komme herned, og det kan jo genere en med tiden, selvom man kan betale sig fra den rengøring.

Derfor skal man virkelig overveje, om det er noget, man gider have i længden i form af disse mellemrum mellem brædderne.

Køb terrassebrædder hos 10-4.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *